1. TERMENI  SI CONDITII

   

  GENERALITATI

   

  Din dorinta de a fi cat mai aproape de interesele si nevoile clientilor, acestia vor avea acces permanent la TERMENII SI CONDITIILE de utilizare a Site-ului www.BeeFit.ro si subdomeniile acestuia.

   

  Va rugam cititi cu atentie Termenii si Conditiile  prezentate mai jos inainte de a comanda/solicita orice produs sau serviciu de pe site.

   

  Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a site-ului www.BeeFit.ro,

  de catre orice persoana, constituie acordul si contractul (denumit in continuare “Contractul”) dintre

  S.C. Global Marketing Elite S.R.L., cu sediul in Suceava, str. Oituz, nr. 44, bloc J16, sc. A , ap. 2, Judet Suceava , tel. 0756.76.46.26, CUI:  43387122,  J33/1610/2020, si orice persoana care utilizeaza acest site sau contacteaza www.BeeFit.ro la numerele de telefon disponibile pe site.

   

  Brandul Bee Fit apartine S.C. Global Marketing Elite S.R.L, acesta detinand toate drepturile de autor.

   

  Utilizarea   site-ului   www.BeeFit.ro  (inclusiv   plasarea   oricaror comenzi   de   livrare)   presupune existenta  capacitatii  legale   necesare   pentru   legarea   unor   raporturi contractuale si constituie o declaratie privind indeplinirea urmatoarelor conditii    

  1.        Implinirea varstei de 16 ani

  2.       Inexistenta unor circumstante care afecteaza capacitatea legala

  3.        Acceptarea deplina a prevederilor din acest Contract.

   

  In cazul produselor destinate minorilor sub 16 ani, acestea pot fi accesate doar de adulti.

   

  Daca oricare dintre aceste conditii nu este indeplinita, trebuie sa incetati imediat utilizarea Site-ului.

   

  Refuzul de a receptiona si de a plati o comanda, fara motive intemeiate, poate duce la sistarea livrarilor viitoare si la blocarea contului de utilizator.

   

  Conturile care nu sunt utilizate pentru o perioada de timp mai mare de 1 an vor fi suspendate automat.

   

   

  PLASAREA COMENZII

   

  In principiu Comanda reprezinta  operatiunea prin care Clientul isi exprima angajamentul de achizitionare a unuia sau mai multe bunuri sau produse comercializate prin intermediul Site-ului www.BeeFit.ro

   

  Astfel,   acesta  reprezinta   intelegerea consensuala la distanta intervenita  intre Vanzator si  Client cu  privire la vanzarea, respectiv achizitionarea, unuia sau mai multor produse de pe Site, prin lansarea unei Comenzi de catre Client si acceptarea ei de catre Vanzator, cu respectarea prevederilor legale si a Termenilor si Conditiilor.

   

  Prin plasarea comenzii oricarui produs sau serviciu prin acest site,  prin telefon sau prin aplicatiile mobile va exprimati acordul de a respecta Termenii si Conditiile din cadrul platformei www.BeeFit.ro.

   

  Fotografiile / Clipurile / Continutul scris aferent produselor / serviciilor sunt cu titlu de prezentare, drepturile de autor apartinand in totalitate S.C. Global Marketing Elite S.R.L.

   

  Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nicio garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

   

  Produsele noastre pot contine urmatorii alergeni :

  Produsele finite prezentate pe site contin substante cu potential alergen sau pot sa contina urme de substante cu potential alergen.

  Conform Regulamentului UE nr. 1169/2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, substantele care cauzeaza alergii sau intolerante sunt:

  Cereale care contin gluten si anume: grau (cum ar fi graul spelt si graul khorasan), secara, orz, ovaz sau hibrizi ai acestora si produse derivate, exceptand: a) siropurile de glucoza obtinute din grau, inclusiv dextroza (1); b) maltodextrine obtinute din grau (1); c) siropurile de glucoza obtinute din orz; d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricola.

  Crustacee si produse derivate.

  Oua si produse derivate.

  Peste si produse derivate, exceptand: a) gelatina de peste folosita ca substanta suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide; b) gelatina de peste sau ihtiocolul folosit(a) la limpezirea berii sau a vinului.

  Arahide si produse derivate.

  Soia si produse derivate, exceptand: a) uleiul si grasimea de soia rafinate complet (1);

   

  b) amestecuri naturale de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obtinuti din soia; c) fitosterolii si esterii de fitosterol derivati din uleiuri vegetale, obtinuti din soia; d) esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obtinuti din soia.

  Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), exceptand: a) zerul utilizat pentru fabricarea distilatilor sau a alcoolului etilic de origine agricola; b) lactitolul.

  Fructe cu coaja lemnoasa, adica: migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum si produse derivate, exceptand fructele cu coaja utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricola.

  Telina si produse derivate.

  Mustar si produse derivate.

  Seminte de susan si produse derivate.

  Dioxidul de sulf si sulfitii in concentratii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru in SO2 total trebuie calculati pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite in conformitate cu instructiunile producatorilor.

  Lupin si produse derivate.

  Moluste si produse derivate.

   

  (1) Si produsele obtinute din acestea, in masura in care procesul la care sunt supuse nu poate creste nivelul de alergenicitate estimat de autoritate pentru produsul de baza din care au fost obtinute.

  In cazul in care prezentati alergii sau intoleranta alimentara la unul sau mai multe dintre aceste substante, va rugam sa solicitati informatii suplimentare despre continutul produsului pe care doriti sa il comandati

   

  PRETURI  si  PLATA

   

  Preturile produselor listate pe site  sunt exprimate in lei si contin TVA.

   

  Cu toate acestea, societatea atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri in care ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site- ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real.

  In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Clientul asupra pretului corect, mentionandu-l in in cuprinsul confirmarii comenzii.

   

  Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si ofertele aflate in derulare fara o notificare prealabila,  situatie in care anterior transmiterii comenzii va rugam sa solicitati si sa verificati ultima varianta de preturi si oferte.

   

  Comanda minima pentru livrare , in zona de livrare,   este de 40 de lei (dupa aplicarea eventualelor  oferte si discounturi).

   

  Exista zone adiacente zonei de livrare in care livrarea se poate face cu un alt nivel al comenzii minime. Pentru aceasta va rugam sa consultati sectiunea – zone de livrare – din cadrul site-ului.

   

  Modalitati de plata: cash sau card bancar la terminal POS, sau online.

  Terminal  mobil:Visa/Mastercard/Maestro 

  Livratorii comenzilor pot oferi rest maxim 100 lei.

   

  Plata online:

   

   Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

   Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii, indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

   

  Cum functioneaza?

  -in momentul plasarii unei comenzi, cumparatorul plaseaza comanda si selecteaza “Plata cu cardul online” , la acesta optiune cumparatorul este redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza comanda;

  – Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Domagnis S.R.L si nici nu vor fi stocate de catre Domagnis S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului ce va fi comunicata cumparatorului.

   

  Daca ati ales metoda de plata ” Plata cu cardul online ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

   – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

   

  Important de stiut!

  Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

   

  Politica de anulare si rambursare.

   

  Comenzile platite online pot fi anulate telefonic la call centerul nostru 0752083602 catre un operator, doar in primele 15 minute de la plasarea comenzii, suma platita va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in fuctie de banca emitenta a cardului. Dupa 15 minute de la plasarea comenzii, comanda nu mai poate fi anulata.

  In cazul comenzilor nelivrate, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in fuctie de banca emitenta a cardului.

  In cazul comenzilor livrate partial ( ex stocul epuizat al unui anumit produs din comanda), se va rambursa suma afertenta produsului ce nu a putut fi livrat in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in functie de banca emitenta a cardului.

   

  Ofertele/promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii deja reduse sau aflatein derulare.

   

  Ofertele speciale sunt definite pentru fiecare zona de livrare in parte, verificati disponibilitatea ofertei speciale in zona dvs. de livrare.

   

  In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula comanda  produsului respectiv si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu  a fost livrat.

   

  In cazul in care produsul a fost deja livrat, pretul corect al produsului este cel inscris pe bonul fiscal, sens in care clientul poate achita diferenta sau refuza comanda.

   

  INFORMATII PRIVIND LIVRAREA

   

  Toate comenzile vor fi livrate la adresa comunicata de client cu ocazia lansarii comenzii,  de catre  un   curier, angajat al societatii sau al unui tert /parti cu care Domagnis S.R.L. a incheiat un contract de prestare de sevicii de livrare.

   

  La momentul livrarii comenzii/produselor Clientul trebuie sa asigure accesul livratorului la adresa (in curte sau imobil) si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii , pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire.

   

  In cazul neacceptarii livrarii comenzii in timpul de livrare comunicat sau in cazul in care livratorul  nu  reuseste sa livreze comanda din cauza instructiunilor inadecvate ale Clientului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate catre dumneavoastra , toate riscurile si responsabilitatile in astfel de situatii fiind transferate in sarcina dumneavoastra.

   

  Site-ului  www.BeeFit.ro ofera informatii  despre  zona  de  livrare gratuita precum si a zonelor unde sunt solicitate comenzi minime si/sau taxe de transport.

   

  Harta si arondarea pe zone este conceputa doar in scop informativ si nu creaza obligatia Vanzatorului de a livra la o adresa din cadrul unei zone.

  Ne rezervam dreptul de a decide daca putem onora comenzi in afara zonelor de livrare si a zonelor adiacente mentionate pe harta, iar daca acest lucru se realizeaza in urma consultarii cu operatorul din call center-ul 0752083602, valoarea minima a comenzii va fi de 150 lei.

   

  Va rugam ca prealabil lansarii comenzii sa verificati telefonic sau pe site daca va aflati in aceste zone.

  Timpul aproximativ de livrare in cazul comenzilor telefonice este cel comunicat de operatorul telefonic iar pentru comenzile online sau de pe terminalul mobil acesta va fi comunicat o data cu confirmarea comenzii, acesta putand  fi influentat de conditiile de trafic si/sau de numarul de comenzi aflate in lucru la momentul preluarii comenzii .

   

  Programul de livrare este de la 07:00 la 18:00.

  LEGATURI CU TERTII

   

  Pentru a simplifica lucrurile pentru clientii nostri, Website-ul poate contine legaturi cu alte website-uri sau materiale asupra carora nu avem niciun control. Iti aducem la cunostinta faptul ca nu suntem responsabili pentru aceste website-uri sau materiale si nici nu le analizam sau promovam. Nu vom fi raspunzatori pentru practicile de confidentialitate sau continutul acestor website-uri si nici pentru daunele, pierderile sau infractiunile cauzate sau care se presupun a fi cauzate in legatura cu utilizarea sau acceptarea unor astfel de materiale cu caracter publicitar, continuturi, produse, materiale sau servicii disponibile pe astfel de website-uri sau resurse externe.

   

  LIMITAREA de RASPUNDERE

   

  Clientul/Utilizatorul, reprezinta persoana  care  acceseaza, in scopuri private sau profesionale, site-ul si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

   

  Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

   

  Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii Domagnis S.R.L. sau subsidiarelor sale.

   

  Incercam sa ne asiguram ca informatiile disponibile pe site sunt corecte  si nu cotin erori sau omisiuni, iar in cazul aparitiei unei disfunctionalitati in acest sens ne cerem scuze anticipat.

   

  Nu putem garanta ca utilizarea site-ului va fi fara erori de operare in ceea ce piveste scopul pentru care a fost constituit dar in timp util, defectele vor fi corectate.   Nu putem garanta intreaga functionalitate, acuratete si fiabilitatea site-ului si nu oferim nicio garantie,  expresa sau implicita in legatura cu indeplinirea obiectivului sau corectitudinii.

   

  Nu ne asumam  raspunderea pentru eventualele intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise, generate de virusi sau alte programe distructive transmise calculatorului, prin intermediul site-ului nostru, de Client sau terti.

   

  Ne-am luat toate masurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet  si pentru a ne asigura ca toate datele colectate de la dumneavoastra sunt stocate in siguranta pe cat posibil, iar in acest sens va rugam sa analizati Politica de confidentialitate si Politica GDPR afisate site-ul nostru.

   

  Nu vom putea fi trasi la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor sau serviciilor aferente in cazul in care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este in afara controlului nostru.

   

  Utilizatorii pot gasi informatii detaliate apeland call-centerul Bizantis la 0752083602

   

  COMENZI

   

  Toate comenzile sunt supuse criteriilor de acceptare si disponibilitate. Daca produsele comandate nu sunt disponibile, vei fi informat prin intermediul unui email (sau prin alte mijloace, in cazul in care nu a fost furnizata o adresa de email) si vei avea optiunea fie de a astepta pana cand articolul respectiv este disponibil in stoc fie de a anula comanda.

   

  Toate comenzile plasate de tine vor fi tratate ca oferte de achizitionare a bunurilor sau serviciilor noastre si ne rezervam dreptul de a respinge astfel de oferte, in orice moment. Trebuie sa iei la cunostinta faptul ca orice confirmare automata a comenzii tale din partea noastra, nu reprezinta acceptul nostru in legatura cu oferta ta de achizitionare a bunurilor sau serviciilor promovate pe Website.

  Incheierea unui contract intre tine si noi se va produce atunci cand vom (i) debita cardul tau de credit sau debit ori contul tau de PayPal sau (ii) in momentul in care iti vom expedia produsele sau vom demara serviciile, indiferent care dintre aceste situatii intervine ultima, moment in care vei primi un email prin care se confirma incheierea contractului („Confirmare de Expediere”).

   Contractul va avea ca subiect exclusiv acele bunuri si servicii a caror expediere ti-a fost comunicata prin intermediul Confirmarii de Expediere. Nu avem obligatia de a-ti furniza alte bunuri sau servicii care fac parte din comanda ta, inainte ca expedierea acestor bunuri sau servicii sa iti fie comunicata prin intermediul unei Confirmari de Expediere separate.

   

  Vom avea grija, in masura in care acest lucru este posibil, sa pastram detaliile comenzilor si platilor tale in conditii de siguranta, insa cu exceptia unei abordari neglijente din partea noastra, nu putem fi raspunzatori pentru niciun fel de pierdere suferita de tine, in cazul in care datele pe care ni le-ai furnizat in momentul accesarii sau comandarii de pe Website sunt accesate de catre terti neautorizati.

   

  Produsele comercializate pe Website nu sunt destinate re-vanzarii sau distribuirii. Ne rezervam dreptul de a anula orice comenzi si/sau suspenda orice cont, daca consideram ca produsele sunt comandate cu incalcarea acestei prevederi.

   

  Iti vei asuma riscul pentru produse, odata ce acestea au fost livrate la adresa de livrare specificata in momentul comandarii produselor. Nu ne asumam nicio raspundere in cazul in care ne furnizezi o adresa de livrare incorecta sau in situatiile in care nu ridici produsele de la adresa de livrare specificata.

   

  RETURNAREA COMENZII

  In cazul in care decideti sa returnati orice produs achizitionat din magazinul nostru, este necesar sa ne informati in acest sens in termen de 14 zile de la primirea produsului respectiv. In cazul in care a 14-a zi este o zi nelucratoare, aveti la dispozitie urmatoarea zi lucratoare pentru a ne aduce la cunostinta decizia dvs.

  Va rugam sa trimiteti un e-mail la office@beefit.ro prin care sa ne informati cu privire la faptul ca ati decis returnarea comenzii. Pentru aceasta, fie puteti completa si anexa la e-mailul dvs. formularul nostru de retur (pe care il puteti solicita prin e-mail), fie puteti mentiona direct in e-mail urmatoarele informatii:

  • Articolul(-ele) pe care doriti sa il(le) returnati (mentionati „toate”, in cazul in care doriti sa returnati integral comanda)
  • Data comenzii
  • Data primirii
  • Numele (mentionati numele pe care a fost trimisa comanda).

  Dupa primirea confirmarii noastre, aveti la dispozitie 14 zile pentru a ne returna produsul. Nu este necesar ca produsul sa ne parvina in acest interval de 14 zile, in masura in care puteti dovedi ca l-ati expediat in primele 14 zile.

  • Va rugam sa returnati comanda la adresa de mai jos.
  • La efectuarea returului, va rugam sa solicitati firmei de curierat o confirmare de expediere. 
  • Va rugam sa returnati produsele in ambalajul original.

  Va vom rambursa contravaloarea comenzii in termen de 14 zile de la primirea produselor returnate. Atentionari:

  • Va rugam sa aveti in vedere ca in cazul in care produsul returnat face parte dintr-o comanda mai mare, nu rambursam taxa initiala de expeditie.
  • Rambursam doar taxa de expeditie standard. Inclusiv in cazul in care ati optat pentru livrare expres, va vom rambursa contravaloarea taxei de expeditie standard.
  • Taxa de returnare a coletului nu va fi rambursata. Rambursarea sumelor se va efectua prin aceeasi modalitate prin care ati efectuat plata (de exemplu, fara ca enumerarea sa fie exhaustiva, card de credit, PayPal sau card cadou). Se poate face o exceptie de la aceasta prevedere, in cazul in care ati convenit cu noi efectuarea rambursarii prin alta modalitate.
  • Va rugam sa aveti in vedere ca puteti raspunde pentru scaderea valorii produsului, in cazul in care acesta este deteriorat in mod clar ca urmare a neglijentei dvs.

  Se poate returna orice articol, in orice conditii?

  Pot fi returnate toate produsele intacte, complete, nedeteriorate si nefolosite. Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Pentru a fi returnate, suplimentele trebuie sa nu fie deschise, iar sigiliul sa fie intact, din motive legate de siguranta alimentelor. 
  • Pentru a fi returnate, articolele de lenjerie trebuie sa fie in ambalaje nedeschise, din motive legate de igiena.
  • Articolele de imbracaminte trebuie sa fie intacte, cu etichetele atasate.
  • Pot fi returnate doar articolele achizitionate prin intermediul acestui site web. Produsele BeeFit achizitionate de la un alt punct de vanzare trebuie returnate comerciantului respectiv.

  Returnarea produselor deteriorate

  Va rugam sa returnati comanda la adresa de retur indicata mai jos.

  Va rugam sa ne transmiteti confirmarea expeditiei. Puteti face acest lucru prin e-mail la office@beefit.ro

  Dupa primirea comenzii returnate, fie va vom rambursa contravaloarea acesteia, fie va vom trimite un nou colet pentru a inlocui produsele deteriorate, in termen de 2-4 zile lucratoare. In cazul rambursarii, va vom rambursa integral contravaloarea comenzii, inclusiv taxa de retur, in termen de 2 zile lucratoare* de la primirea returului. Zilele lucratoare sunt luni-vineri.

  Va rugam sa aveti in vedere ca in cazul in care produsul returnat face parte dintr-o comanda mai mare, nu rambursam taxa initiala de expeditie.

  *Va rugam sa luati in calcul faptul ca in functie de banca dvs. si de prestatorul dvs. de servicii de plata, este posibil sa mai dureze cateva zile pana cand suma rambursata va va ajunge efectiv in cont.

   

  PROPRIETATE INTELECTUALA

   

  Continutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de autor, marcile comerciale si bazele de date precum si de alte legi privind proprietatea intelectuala, iar tu accepti ca materialele si continutul furnizate ca parte integranta a Website-ului sa ramana in proprietatea noastra si a licentiatorilor nostri.

   

  Poti accesa si afisa continutul Website-ului pe ecranul unui calculator, poti salva continutul in format electronic pe un disc (insa nu pe servere sau alte dispozitive de stocare conectate la o retea) sau poti tipari o copie a acestui continut pentru uz personal, non-comercial, cu conditia respectarii oricaror si tuturor notificarilor privind drepturile de autor si de proprietate. Nu ai permisiunea de a reproduce, modifica, copia, distribui sau utiliza materialele sau continutul Website-ului in scopuri comerciale.

   

  RECENZII

   

  ·             Daca trimiti o recenzie, ne acorzi un drept non-exclusiv, perpetuu, nesupus drepturilor de autor, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din acesta, distribui si afisa un astfel de continut in intreaga lume, in orice mass-media.

  ·             Acorzi companiei Global Marketing Elite si sub-detinatorilor sai dreptul de a utiliza numele transmis in legatura cu un astfel de continut, la propria discretie.

  ·             Esti de acord sa renunti la dreptul de a fi identificat ca autor al unui astfel de continut si la dreptul de a te opune tratamentului derogatoriu al acestuia.

  ·             Esti de acord sa intreprinzi toate actiunile necesare pentru perfectionarea drepturilor de mai sus acordate de catre Global Marketing Elite, inclusiv cu executarea de acte si documente, la cererea Global Marketing Elite.

  ·             Declari si garantezi ca detii sau controlezi toate drepturile pentru continutul pe care il postezi, ca, la data la care continutul sau materialul este transmis catre Global Marketing Elite:

  ·             Continutul si materialul este exact;

  ·             Utilizarea continutului si materialului pe care il furnizezi nu incalca liniile directoare Global Marketing Elite aplicabile si nu cauzeaza prejudiciu niciunei persoane sau entitati (materialul sau continutul nu este defaimator). Esti de acord sa despagubesti Global Marketing Elite pentru toate reclamatiile tertilor la adresa Global Marketing Elite, care deriva din sau au legatura cu o incalcare a oricareia dintre aceste garantii.

  ·             Castigatorii concursului de recenzii vor fi anuntati prin email.

   

  CONCURSURI

   

  ·             Ne rezervam dreptul de a modifica periodic acesti termeni, fara o notificare prealabila.

  ·             Aceste reguli vor fi considerate parte integrala a fiecarui concurs, mai putin in cazul in care un concurs va avea alte reguli anuntate.

  ·             Prin participarea la concursuri se va considera ca toti participantii au citit, inteles si vor respecta aceste reguli. Toate deciziile noastre sunt definitive si obligatorii, iar participantii nu au dreptul sa le conteste.

  ·             Daca nu sunt specificate restrictii de varsta, toti participantii trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani. Participantii cu varsta de sub 18 ani trebuie sa primesca acordul parintilor sau a tutorelui.

  ·             Toate inscrierile in concurs trebuie sa fie trimise inainte de data specificata. Notificarile de participare vor fi trimise la inscriere. Nu se va asuma nici o raspundere pentru notificarile de participare care sunt trimise gresit, pierdute din motive tehnice si nu numai, sau sunt receptionate dupa data inchiderii concursului.

  ·             Ne rezervam dreptul de a descalifica fara notificare prealabila orice inscriere in concurs pe care o consideram ca a fost inregistrata prin mijloace tehnice improprii si/sau credem ca ar fi frauduloasa.

  ·             Participantii sunt responsabili pentru costurile proprii de accesare a retelelor de calculatoare.

  ·             Nu vom fi raspunzatori si nu ne vom asuma responsabilitatea pentru: (i) nerespectarea castigatorului sau a oricarui participant a prezentului regulament; (ii) orice intrerupere, intarziere sau directionare gresita a inscrierilor in concurs; (iii) orice defectiune, functionare improprie sau inaccesibilitate a serverelor, sistemului sau a retelelor.

  ·             Vom fi promotor al tuturor concursurilor supuse acestor termeni si conditii, cu exceptia cazului in care se prevede altfel.

   

  PREMII

  ·             Daca un premiu nu este disponibil, indiferent de motiv, ne rezervam dreptul sa-l inlocuim cu un premiu similar, cu valoare echivalenta sau mai mare.

  ·             Nu vor fi oferite alternative in alte produse sau echivalentul in bani, iar premiile nu pot fi transferate.

   

  NOTIFICARE

  ·             Numele castigatorului va fi selectat prin tragere la sorti dupa data inchiderii concursului, din toate raspunsurile corecte primite.

  ·             Castigatorului unui premiu va fi notificat in termen de 28 de zile dupa ce numele lui este selectat.

  ·             Va rugam sa acordati 28 de zile pentru livrarea tuturor premiilor.

  ·             Daca castigatorul unui concurs nu poate primi un premiu, indiferent de motiv, ori daca castigatorul nu poate fi notificat in urma unor eforturi considerabile, putem renunta la premiere fara nici o raspundere suplimentara fata de castigator.

  ·             Pentru fiecare concurs in parte va fi acordat un singur premiu per participant / adresa de e-mail. Numele castigatorilor vor fi puse la dispozitie la cerere.

  ·             Numele castigatorilor pot fi publicate pe site-ul nostru si/sau pe Facebook, Twitter sau oricare alta platforma de social media.

   

   

  REVENDICAREA PREMIILOR

  ·             Premii care implica calatorii: (a) Aranjamentele calatoriei sunt responsabilitatea castigatorilor, daca nu este specificat altfel; (b) ne rezervam dreptul de a cere permisiunea scrisa a parintilor sau tutorelui oricarui castigator care are varsta sub 16 ani si vom solicita prezenta unei persoane insotitoare cu varsta de minim 18 ani.

  ·             Premiile/tichetele castigate pot fi restrictionate pentru o anumita perioada a anului. Daca nu este specificat altfel, trebuie revendicate in timp de sase luni de la data extragerii.

  ·             Atunci cand premiile sunt oferite de o terta parte, castigatorul este obligat sa completeze si sa indeplineasca toate formalitatile necesare cerute. Nu avem nici o responsabilitate fata de actiunile altor persoane sau companii.

   

  PROGRAMUL DE REFERALI

   

  ·         Urmand termenii si conditiile de mai jos, poti castiga ‘credit’ pe care il poti folosi la cumparaturi pe site. Trebuie doar sa inviti un client nou prin programul de referali, oferindu-i codul sau link-ul tau de referal (“Programul de referali). Poti participa in acest program ca persoana care trimite invitatii doar daca ai plasat o comanda in prealabil.

   

  ·         Un client nou este o persoana care nu a mai plasat comenzi la noi pe site (un “Invitat”). Daca Invitatul are un cont pe site dar nu a plasat inca o comanda poate participa in Programul de referali doar prin ‘link-ul de referal’. Daca Invitatul are deja un cont pe site nu va putea participa in Programul de referali folosind un ‘cod de referal’ (indiferent daca a plasat sau nu o comanda in prealabil).

   

  ·         Daca Invitatul a apasat pe link-ul de invitatie, codul de discount va fi aplicat automat la finalizarea comenzii. Daca Invitatul foloseste un cod de invitatie, acesta trebuie introdus manual la finalizarea comenzii.

   

  ·         Pentru a evita orice dubiu, creditul generat prin Programul de referali poate fi folosit doar pe site si nici tu, nici Invitatul, nu aveti dreptul la pretentii financiare. Creditul nu poate fi transformat in bani. Creditul existent in Programul tau de referali nu poate fi transferat.

   

  ·         Vei primi creditul aplicat pe cont la 24 de ore dupa expedierea comenzii catre Invitat. Daca Invitatul anuleaza comanda plasata, indiferent de motiv, in termen de 3 zile de la expediere, nu vei mai primi credit pentru aceasta comanda. Vei primi creditul in moneda prestabilita a site-ului.

   

  ·         Orice credit acumulat prin Programul de referali care nu este utilizat in termen de 90 de zile de la data acumularii va expira.

   

  ·         Invitatul trebuie sa plaseze o comanda cu valoarea minima scrisa pe site.

   

  ·         Toate produsele reduse si produsele cu regim de abonament sunt excluse din Programul de referali. Daca participi in Programul de referali nu poti participa si in alte programe de afiliere, oferte de cash-back si/sau alte promotii de acest gen.

   

  ·         Putem, la discretia noastra si in orice moment, sa retragem creditul generat prin Programul de referali – daca suspectam ca utilizarea Programului de referali este frauduloasa, inselatoare sau contrara acestor termeni.

   

  OFERTE SITE

   

  ·             Reduceri pentru site/articole selectate

  ·             Reducerea este aplicata cosului de cumparaturi, cu exceptia cadourilor gratuite si alte articole promotionale. Valoarea maxima si procentul de reducere vor varia in functie de promotie.

  ·             Reducerea costurilor

  ·             Reducerea oferita atunci cand sunt indeplinite cerintele ofertei. Valoarea maxima si procentul de reducere vor varia in functie de promotie.

  ·             Scaderea reducerilor

  ·             Procentul de reducere scade periodic in timp, dupa cum este mentionat. Valoarea maxima si procentul de reducere vor varia in functie de promotie.

  ·             Pretul de atunci/actual

  ·             Reducerea se aplica automat produselor, asa cum este aratat pe paginile produselor. In unele cazuri, cadourile trebuie adaugate manual cosului de cumparaturi pentru a putea fi furnizate informatiile aditionale.

  ·             Livrare gratuita

  ·             Aplicata la plata, reducerea va fi egala cu costurile specifice de livrare in functie de tara din care proveniti. Livrarea catre alte tari poate sa fie taxata.

  ·             Cumparare multipla

  ·             Reducerea se aplica celui mai ieftin produs din cosul de cumparaturi care indeplineste cerintele promotionale.

   

  Exceptii

  ·             Tichetele cadou, produsele noi si alte articole specifice sunt scutite de reduceri. Ne rezervam dreptul de a modifica lista produselor scutite in orice moment. Doar un cod de reducere poate fi aplicat cosului de cumparaturi.

   

  DREPTURILE DE UTILIZARE A SERVICIILOR DE INSTRUIRE ONLINE

  Materialele si continutul Serviciilor de Antrenament Online apartin BeeFit sau licentiatorilor nostri terte parti, si va acordam permisiunea de a utiliza aceste materiale si continut in scopul exclusiv de a folosi Serviciile de Antrenament Online in conformitate cu acesti Termeni si Conditii.

  Dreptul de a utiliza Serviciile de Antrenament Online este strict personal si va apartine exclusiv dumneavoastra. Nu aveti permisiunea de a transfera acest drept unei alte persoane. Dreptul dumneavoastra de a utiliza Serviciile de Antrenament Online nu ne impiedica sa acordam si altor utilizatori dreptul de a utiliza Serviciile de Antrenament Online.

  Serviciile de Antrenament Online nu permit utilizarea simultana prin mai multe dispozitive, ceea ce inseamna ca Serviciile de Antrenament Online pot fi accesate doar pe un singur dispozitiv. Cu exceptia cazului in care acesti Termeni si Conditii permit altfel, sunteti de acord:

  • sa nu copiati sau sa incercati sa copiati continutul Serviciilor de Antrenament Online sau a oricarei parti din acestea;
  • sa nu transferati, vindeti sau puneti in orice alt mod la dispozitia altei persoane continutul Serviciilor de Antrenament Online sau orice parte a acestora;
  • sa nu schimbati sau sa incercati sa schimbati in niciun fel continutul Serviciilor de Antrenament Online sau al oricarei parti ale acestora;
  • ca toate informatiile, drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra Serviciilor de Antrenament Online sau ale oricarei alte parti ale acestora apartin noua sau persoanelor care ne-au licentiat aceste drepturi;
  • ca nu aveti niciun drept asupra Serviciilor de Antrenament Online sau a oricarei alte parti ale acestora, in afara de dreptul de a le utiliza si de a le accesa in conformitate cu Termenii si Conditiile prezente.

  REGULI PENTRU UTILIZARE ACCEPTABILA

  Cand utilizati Serviciile noastre de Antrenament Online, trebuie sa respectati urmatoarele cerinte:

  • trebuie sa respectati orice caracteristici legate de securitatea Serviciilor de Antrenament Online; 
  • trebuie sa ne furnizati informatii exacte, iar nu informatii false sau inselatoare;
  • este interzis sa permiteti altei persoane sa utilizeze Serviciile de Antrenament Online folosind numele dumneavoastra sau in numele dumneavoastra, decat daca aceasta persoana este autorizata de dumneavoastra in acest sens;
  • este interzis sa utilizati Serviciile de Antrenament Online daca utilizarea v-a fost suspendata sau interzisa;
  • este interzis sa modificati, sa interferati, sa interceptati, sa perturbati sau sa piratati Serviciile de Antrenament Online;
  • este interzis sa folositi in mod gresit Serviciile de Antrenament Online, prin implementarea in mod constient virusilor, Troienilor, bombe logice sau orice alt material care ar dauna oricaror Servicii de Antrenament Online sau echipamentelor altor utilizatori;
  • este interzis sa colectati date de la Serviciile de Antrenament Online in alt mod decat in conformitate cu acesti Termeni si Conditii.

  Nerespectarea acestor Reguli de Utilizare Acceptabila reprezinta o incalcare a acestor Termeni si Conditii. Putem intreprinde toate sau oricare dintre urmatoarele actiuni (cu sau fara notificare):

  • retragerea imediata, temporara sau permanenta a dreptului dumneavoastra de a utiliza Serviciile de Antrenament Online sau orice parte a acestora; 
  • emiterea unui avertisment catre dumneavoastra;
  • initierea unei actiuni in justitie impotriva dumneavoastra, inclusiv proceduri de rambursare a tuturor costurilor (inclusiv, dar fara a se limita la, costuri administrative si legale rezonabile) rezultate in urma incalcarii;
  • divulgarea acestor informatii autoritatilor responsabile cu aplicarea legii, dupa cum consideram in mod rezonabil ca este necesara.

  Pe langa acestea, ne rezervam dreptul de a intreprinde orice alte masuri pe care le consideram adecvate.

  INCETAREA UTILIZARII SERVICIILOR DE ANTRENAMENTE ONLINE

  Daca, in orice moment, considerati ca nu puteti fi de acord cu acesti Termeni si Conditii sau cu orice modificari aduse acestor Termeni si Conditii sau Serviciilor de Antrenament Online, veti inceta imediat utilizarea Serviciilor de Antrenament Online.

  Ne rezervam dreptul de a inceta imediat utilizarea Serviciilor de Antrenament Online daca incalcati oricare dintre Regulile de Utilizare Acceptabila, orice alte reguli importante sau termeni si conditii pe care le stabilim pentru accesarea si utilizarea Serviciilor de Antrenament Online, inclusiv acesti Termeni si Conditii.

  Va rugam sa aveti in vedere faptul ca nu va vom restitui nicio taxa pe care ati platit-o deja pentru luna de abonare pentru care incetam utilizarea Serviciilor de Antrenament Online.

  De asemenea, ne rezervam dreptul de a retrage orice parte a Serviciilor de Antrenament Online, atat timp cat va trimitem o notificare rezonabila ca intentionam sa facem acest lucru.

  Daca dumneavoastra sau noi incetam utilizarea Serviciilor de Antrenament Online sau retragem Serviciile de Antrenament Online, asa cum este descris in aceasta sectiune, putem sterge orice informatii pe care le-ati incarcat in Serviciile de Antrenament Online sau orice alte informatii pe care le detinem despre dumneavoastra. De asemenea, veti pierde orice drepturi de utilizare pe care le aveti in legatura cu Serviciile de Antrenament Online sau de a accesa continutul nostru.

  Nu putem fi tinuti responsabili pentru nicio pierdere pe care o puteti suferi in cazul in care va pierdeti drepturile dumneavoasta de acces si de utilizare a Serviciilor de Antrenament Online sau oricare astfel de informatii sau continut. 

  Incetarea utilizarii Serviciilor dumneavoasta Antrenament Online si anularea contului dumneavoastra nu afecteaza niciuna dintre obligatiile dumneavoasta de a ne plati sume datorate.